matildainamerica.blogg.se - september 2015

Kväll med andra aupairer

Äntligen någon som hört mitt namn tidigare och kan stava det rätt... 😉
 
Precis hemkommen efter en kväll på Starbucks i Blackhawk där vår LCC Anna hade fixat en träff för alla som ville träffas, nya som gamla. Snälla Sara körde på mig då jag inte är igång med körningen än.... Träffade många trevliga aupairer, varav en min hostmum pratat om då barnen går på samma skola. Idag fick jag ett ansikte och insåg att vi var vänner på facebook... 😉 
 
Tidigare idag träffade jag Sara för lunch, roligt att träffa fler härliga svenskar här i området 😊 Jobbade sen mellan 15-18 innan jag blev upphämtad. 
 
Imorn ska ja träffa Amanda för Starbucks "frulle" innan jag ska ha barnen själv för första gången. Wish me good luck.... Haha.
 
Nu ska ja kolla ett avsnitt Grey's, ja jag är fast, innan det är dags att sova. 
 

Helgen

 
 
Min första riktiga "lediga helg" blev bättre än vad jag hoppats på. I lördags gick jag till farmers market, en mini marknad med frukter överallt, man kunde köpa crepes, juice och kakor typ. Jättemysigt men det var så varmt så var bara där en liten stund. Familjen hämtade sen upp mig och vi åkte och kollade på tjejernas fotbollsmatch. Det var så fint med en fotbollsplan lite högre upp och se bergen i bakgrunden. Tyvärr förlorade de men jag tycker att de gjorde en jättebra match och mina små var så duktiga!
Senare träffade jag ett gäng andra aupairer på Starbucks. Mycket trevligt!
 
I söndags hade jag tänkt att kolla på tjejernas matcher, men båda var ganska sent och ganska tight imellan så jag hade inte kunnat göra någonting annat. Träffade min hm föräldrar på förmiddagen när de kom hit med lunch. Så trevliga och roliga! På eftermiddagen hämtade Amanda upp mig och vi och två andra tjejer åkte till IKEA för köttbullar, dock är jag inget jättefan av köttbullar förutom mammas och mormors... ;) Hittade mina "vanliga" ramar som jag har hemma så tre stycken fick följa med mig hem. Lär behöva ett antal till, men det får bli en annan gång. :)
 
Min helg har iallafall varit kanon och jag har redan träffat så många härliga människor här i Californien! ♥

Fredag kväll

Ikväll har jag träffat två andra svenska aupairer som bor i närheten, Amanda och Linn. Vi gick till Firehouse Station här i Danville för mat. Det var jättetrevligt och det kommer säkerligen bli fler gånger! Vi pratade om precis allt och de tipsade mig om ett gym så det måste jag spana in ;)
 
Imorn ska jag försöka gå till Farmer's market, det är som en liten marknad med massa frukter och "hem skördat", innan jag ska kolla på tjejernas fotbolls match kl ett. Stackarna har fyra (!) fotbollsmatcher på två dagar, de lär vara ganska slut på söndag kväll.
 
Godnatt från ett varmt Kalifornien. ♥
RSS 2.0