matildainamerica.blogg.se - august 2015

Skypat igen

Igår skypade jag med familjen igen, så himla mysiga! Längtar så tills jag äntligen får träffa dom. Vi pratade inte om något direkt utan mest vad som hänt sen sist vi skypade och vad som kommer hända när jag kommer dit och lite. Tjejerna var så gulliga och kramade datorskärmen för att de ville att jag skulle få deras kramar, Helgen jag kommer dit är det någon typ av karneval där alla gator mitt i staden är avstängda och det kommer massa gamla bilar som ska ställas ut typ, så då ska vi bara gå runt och strosa, träffa deras kompisar och bara umgås. Lär ju ha ganska mycket jetlag och vara helt slut så det passar mig.
 
Idag skickade jag in min ansökan till det internationella körkortet, mamma har köpt vakumpåsar så nu är det bara packningen kvar.
 
Om två veckor är jag framme I new York för det största äventyret i mitt liv!

Tror jag kommer att trivas!

 
Några bilder från Danville där jag kommer spendera mitt nästkommande år. Tror att jag kommer stortrivas i de här miljöerna!

Flygbiljetter

 
Idag fick jag äntligen ett mail om att mina flygtider fanns på min profil, snabb som tusan in och kolla. Tack och lov åker jag inte så fruktansvärt tidigt på morgonen. Det är nu man inser att man faktiskt är på väg och att det inte är så lång tid kvar. Alla papper är klara och det mesta är köpt, nu är det bara packningen kvar. Hur ska man kunna packa för ett år i USA? Jag kommer inte ens få med mig 1/10 av min garderob, vad ska man välja?
RSS 2.0