matildainamerica.blogg.se - october 2015

Det där med matchning och värdfamilj

För det första så har jag hamnat i en kanonfamilj och jag trivs jättebra men för det andra så tänker jag på hur det hade blivit om allt inte krånglat.
 
I juli skrev jag ett inlägg där jag berättade om min rematch, jag kommer fortfarande inte ta upp varför.
 
Innan min Turkietresa blev det krångel med min matchning och min kommande värdfamilj. Väl framme och första dagen på min semester fick jag bekräftat på mail att jag inte kommer kunna åka till dom och där var matchningen igång igen.
 
Sen dess har jag inte kunnat släppa händelsen. Jag tänker mycket på familjen och framför allt på tjejen jag skulle ta hand om, som skulle bli min familj. En del av mig känner att det var bra att det blev såhär, annars hade jag aldrig träffat min värdfamilj och heller inte träffat mina härliga vänner här, men samtidigt så känner en del av mig ledsamhet varför det inte blev som jag ville att det skulle bli. Många tankar snurrar vad som gick fel och varför man inte fick reda på saker tidigare.
Igår var en hemsk dag, mina tankar snurrade, på allt. Det slutade med att jag skrev ett personligt mail till min första värdfamilj, berättade hur jag kände och att jag gärna vill ha kontakt med dom. Imorse fick jag ett svar... Ett svar som gjorde mig både ledsen och glad. Jag tänker inte skriva ut det här, men familjen hade inget med händelsen att göra, det är andra faktorer som gjort att jag inte fick flytta till dom. Jag är arg! Arg på organisationen, arg på mig själv att jag inte fortsatte tjata och arg på att världens ska vara så orättvis. Men jag är samtidigt glad att de mår bra, att Elsa mår bra.
 
Jag väntar på nästa mail och kanske träffas vi längre fram. ♥

Noll rutin

 
I två dagar har jag varit ledig, vilket innebär noll rutin över huvud taget. Jag har sovit länge på morgonen, slappat igenom dagen för att vara vaken sent på kvällen. Jag är helt slut!
Mina tjejer har varit på camp med skolan och kom hem för fyra timmar sen. Fixade lite middag, gjort några tvättar och idag har jag för första gången lagt dom själv. Inga problem, de vet deras regler så det är bara att jag ska lära mig allt också. Fick till och med nattikram av den "tuffa", vilket känns väldigt bra då jag börjar komma in på henne lite mer.
Tidigare idag bakade jag kanelbullar, samtidigt som jag tittade på Grey's såklart. Dock vet jag inte vad som är felet med ingredienserna här i usa. Jästen är typ pulver, ingenting jäser och allt blir jättetorrt. Bullarna blev hur små som helst och knappt färdiga, men de går att äta som tur är.
 
Imorgon jobbar jag som vanligt igen och på dagen ska vi ut och försöka hitta kostymer för till helgen är det Halloween.

Min helg

 
I fredags jobbade jag till strax innan sex, sen hämtade Amanda upp mig för Starbucks innan vi skulle iväg och bowla. Den här gången var det mer jämnt och efter en kass första serie, drog vi igång med bäst av tre. Lika efter de två första men efter den tredje stog jag som segrare med fyra ynka poäng. Härligt när det är så jämt, då blir det match! Vi åkte sen hem till Amanda och avslutade kvällen med ett antal avsnitt av Bert.
 
Lördag och vi segade igenom hela morgonen. Vi åkte sedan till Emelie för att baka kanelbullar. Blev hemskjutsad och va hemma knappt en timme innan min familj kom hem och vi kollade på tv en stund innan jag gick och la mig och hade lite filmkväll.
 
Söndag runt lunch blev jag upphämtad igen av Amanda och Sanna. Vi tog en Starbucksdejt innan vi gick på Amandas lcc möte. Lcc möten har vi för att träffa vår lcc, som är som vår kontaktperson, men också andra aupairer i området och eftersom jag inte kunde gå på mitt den här månaden så kunde jag gå på det här istället.
Vi åkte sen till Walnut Creek och åt på CPK igen... haha, än så länge det enda vi ätit på när vi varit där för att sen skjutsa Sanna till barten inna vi åkte hemåt igen.
 
RSS 2.0